LAST PIECES END OF SEASON -50% LAST PIECES END OF SEASON -50%

Το Καλάθι μου (0)

Κάλεσε
0030 2108080114
Επικοινωνία
support@iistos.gr
Οδηγίες

10 Kolokotroni St , kifissia 14562

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τα πλεκτά είναι το αγαπημένο ρούχο του χειμώνα. Ωστόσο, είναι αρκετά ευαίσθητα & πρέπει να τα προσέξουμε. Χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα αν θέλουμε να τα κρατήσουμε για πολύ καιρό. 

Πλύσιμο στο χέρι

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να διαβάσετε την ετικέτα. Όπως θα δείτε η ετικέτα σε όλα μας τα πλεκτά προτείνει πλύσιμο στο χέρι. Σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό μαζί με απορρυπαντικό ειδικό για μάλλινα, πλεκτά & ευαίσθητα  και αφήστε το ρούχο να μουλιάσει για 5 λεπτά. Μπορείτε να κάνετε λίγο 'μασάζ' τοπικά στους λεκέδες και αφήστε το ειδικό απορρυπαντικό να δράσει για λίγη ώρα. Κατόπιν μπορείτε να ξεπλύνετε. 

Σωστό στέγνωμα

Για να στεγνώσει το πλεκτό σας ιδανικά πρέπει να το αφήσετε σε μια επίπεδη επιφάνεια. 

Τακτικός αερισμός 

Μπορείτε να αερίζετε το αγαπημένο σας πλεκτό αν το θεωρείτε απαραίτητο. 

Σιδέρωμα

Συνήθως τα πλεκτά πουλόβερ δε χρειάζονται σιδέρωμα. Πολύ καλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σίδερο σε χαμηλή θερμοκρασία αφού πρώτα το γυρίσετε από την ανάποδη πλευρά του & το καλύψετε με ένα πανί. 

Φύλαξη στην ντουλάπα

Το ιδανικότερο είναι να αφήνετε τα πλεκτά σας διπλωμένα σε ένα ράφι ή σε ένα συρτάρι.

Κόμποι

Μπορεί να συμβεί ύστερα από πολλές χρήσεις. Συνήθως τα πλέκτα κομπιάζουν στα σημεία που υπαρχει τριβή με κάποιο αντικείμενο όπως π.χ. τσάντες. Αν χρειαστεί, στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε ειδικά εργαλεία για να αφαιρέσετε τους κόμπους.